Wednesday, March 30, 2011

melodi..!!!!

hujung minggu ni kiranya ade dua event yg agak kira besar la pada pandangan mata aku... satu of coz la ABPBH   ahad ni, pastu sabtunya plak ade konsert tirai akademi fantasia.. hahahaha layan lagi AF kannnnn.. biasala season last.. pasneh dh takde.. so tgk je la...
tp yg paling ditunggu mestilah ABPBH.. yg aku buat jd best bila ade anugerah2 ni, aku ngan kawan aku si syukri n sorang lagi si eery akan wat jugak ulasan live kat fb...hahaha ase best gila bila dapat buat camtu, nak pulak bila ade ramai yg follow n teruja ngan status kitaorg.. biasala bila event camtu mesti ader je yg tak kena kat mata kitaorg kan.. hahahha mesti nak lawan n nak mengata.. best tol bila dpt wat camtu... hikhikhik.. so tggulah sabtu n ahad ni ye.. hahahaha

1 comment:

  1. hahaha kan
    sekadar suka2 jer memeriahkan keadaan.

    ReplyDelete